Ruitreparatie

Ruitreparatie
Bijna altijd kunnen schadegevallen opgelost worden door middel van een harsinjectiesysteem. Via dit systeem wordt er onder hoge druk kunsthars in de beschadiging geïnjecteerd. Hierdoor wordt de beschadiging bijna onzichtbaar en voorkomt u dat de ruit volledig vervangen dient te worden . . .

Lees verder

Ruitvervanging

Ruitvervanging
Is de ruit niet meer te repareren dan zal Ruitenboer Autoglasservice Almere overgaan tot het vervangen van de voorruit. Ruitenboer Autoglasservice Almere repareert of vervangt bijna iedere ruit van bijna ieder merk en model auto van bijna ieder bouwjaar . . . .

Lees verder

Schademelding

schademelding
Het kan iedere automobilist overkomen, maar autoruitschade komt altijd onverwachts en ongelegen. Of het nu gaat om een klein sterretje, een grote barst in de voorruit of een ingeslagen zijruit. Zodra u ruitschade constateert kunt u beter zo snel mogelijk contact met ons opnemen . . . .

Lees verder

Schade-afhandeling

schade-afhandeling
Wij regelen voor u de gehele administratieve afhandeling met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Voor deze afhandeling hebben wij de gegevens van uw groene kaart nodig. U hoeft dus nergens naar om te kijken, wij regelen alles voor u . . . .

Lees verder

Blinderen / tinten

blinderen / tinten
Het tinten van autoruiten gebeurd met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, hebben deze raamfolies een zeer lange levensduur en garanderen deze films op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70% . . . .

Lees verder

Welke reden vindt u het belangrijkst?

In een tijd waarin individueel design en 'beleving' een steeds grotere rol spelen, zijn raamfolies niet meer weg te denken. SOTT Windowfilms geven u de vrijheid uw auto de uitstraling te geven die ú wenst. Sportief of juist chic, zakelijk of trendy, u bepaalt het helemaal zelf.

Er zijn echter nog andere redenen om voor raamfolie te kiezen die niet onbelangrijk zijn. Het installeren van folie op uw ramen verhoogt bijvoorbeeld uw veiligheid en die van uw gezin. Het maakt de rit aangenamer en comfortabeler en dus veiliger. Wij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze zodat u iedere kilometer van de reis zult genieten.

Zonlicht

1. Uw gezin & Gezondheid

Het waardevolste bezit dat we hebben is toch zeker onze gezondheid en die van ons gezin. We genieten van de zon maar te veel blootstelling eraan is zelfs achter glas gevaarlijk. Met SOTT Windowfilm op uw zij- en achterruiten zitten uw passagiers en uw huisdier veilig, want 99% van de schadelijke UV-straling wordt erdoor tegengehouden (gefilterd). En uw kinderen zult u ook niet meer horen klagen over hitte of felle zon.

Een ongeluk zit in een klein hoekje en is op zich al erg genoeg. Daarom is het fijn te weten dat glassplinters door SOTT Windowfilm bij elkaar worden gehouden en onnodige verwondingen door rondvliegend glas voorkomen worden.

2. Individueel design

Zelfs als u dezelfde auto heeft als uw buurman, hoeft deze er toch niet hetzelfde uit te zien? Tenslotte dragen we ook niet allemaal dezelfde zonnebril. SOTT Windowfilms geven u de mogelijkheid om uw auto een eigen uitstraling te geven. In drie verschillende series met 11 verschillende tinten vindt u zeker de tint die bij u past. Van cool diepzwart tot avantgardisch blauw.

3. Privacy

Uw privacy is natuurlijk heel belangrijk voor u. Met SOTT Windowfilms beschermt u uw familie en andere passagiers effectief tegen ongewenste blikken. Maar ook uw waardevolle bezittingen, apparaten en gereedschap worden goed beschermd tegen diefstal. Of het nu om uw privé-auto gaat of een bedrijfsauto – u behoudt perfect zicht naar buiten terwijl het dievengilde geen kans krijgt.

4. Comfort

Lange ritten zorgen vaak voor een drastisch concentratieverlies. SOTT Windowfilms kunnen tot 85% van de zonne-energie tegenhouden waardoor de temperatuur in uw auto aangenaam blijft. Op deze manier blijft u fris en alert en dus rijdt u veiliger. En omdat het interieur niet onnodig opgewarmd wordt, hoeft de airco niet zo hard te werken wat weer brandstof bespaart en dus beter is voor het milieu!

 

Download hier de productfolder van SOTT Windowfilms