V?

Kan ik mijn autoruit ook op locatie laten repareren?

A.

Wij voeren vrijwel alle reparaties op locatie uit in heel Flevoland en Noord-Holland. Eventueel kunnen wij, in overleg, ook uw auto halen en weer terugbrengen. In bijna alle gevallen zijn wij goedkoper dan de concurrent.

V?

Kan ik ook bij Ruitenboer Autoglasservice Almere terecht als ik niet verzekerd ben tegen ruitschade?

A.

Bent u niet verzekerd tegen ruitschade, dan kunnen wij u er van verzekeren dat u bij Ruitenboer Autoglasservice Almere voor ruitreparaties of vervangingen voor de beste prijs terecht kunt.

V?

Is elke ruitschade te herstellen?

A.

Als de ruitschade niet groter is dan een 2 euro muntstuk of niet hinderlijk in het zicht van de bestuurder, dan kunnen wij de voorruit nog repareren.

V?

Repareert Ruitenboer Autoglasservice Almere alleen voorruiten?

A.

Niet alleen voor voorruiten kunt u bij ons terecht: natuurlijk kunnen wij u ook helpen met elke andere ruit in uw auto.

V?

Wat is toegestaan bij het tinten van autoruiten?

A.

De wetgeving omtrent de lichtdoorlaatbaarheid van getinte ruiten geldt alleen voor de voorruit en voorportieren, deze ruiten moeten minimaal 55% licht doorlaten. U mag de overige ruiten tinten in de kleur die u zelf wilt, mits u een rechterbuitenspiegel heeft. Wij gevenĀ u het juiste advies op maat, met daar direct een passende prijsopgave bij. Kijk voor de wetgeving omtrent het tinten of blinderen van autoruiten op dezeĀ pagina

V?

Wat kan ik zelf doen als ik een ster in mijn voorruit ontdek?

A.

Plaats, indien in uw bezit, zo snel mogelijk een steenslagsticker op de beschadigde plek. Zo voorkomt u dat er vuil inkomt en zal de schade doorgaans beter te repareren zijn.